Waarom ik aan Moeders voor Moeders meedoe

Mijn vriend en ik zijn een aantal jaren samen. We hebben beiden een leuke baan. Kort geleden zijn we verhuisd naar een leuk dorp en wonen nu in een prachtig huis op een rustige plek. Vanaf ons huis lopen we op korte afstand de natuur in. Het is perfect! En toen begon het te kriebelen, eigenlijk al veel eerder maar goed: ik had altijd al een kinderwens en die begon nu opeens wel heel heftige vormen aan te nemen. We hadden het er al vaker samen over gehad en wilden beiden kinderen. We zijn toen gestopt met voorbehoedsmiddelen en binnen een paar maanden bleef mijn ongesteldheid uit. Omdat ik altijd een hele mooie regelmatige cyclus had viel me direct op dat er iets anders was dan anders. Je zult begrijpen dat ik haast niet kon wachten om een zwangerschapstest te doen. De eerste test was negatief, natuurlijk veel te snel getest…..

Een paar dagen later weer getest en jawel een vette streep! Wij waren helemaal blij en zelfs zo blij dat we via Facetime mijn vader en moeder meteen de testuitslag hebben laten zien. Ook zij waren natuurlijk super blij. Vanwege mijn kinderwens had ik natuurlijk al veel websites over zwangerschap en baby’s bezocht en ook op Babytjes.nl veel gelezen. Het programma van Moeders voor Moeders was me daarbij ook opgevallen en ik realiseerde me dat het bij ons wel erg gemakkelijk gegaan was. Maar wat nu als het niet zo makkelijk gaat? Als je medicijnen nodig hebt om zwanger te worden? Mijn besluit stond vast: ik wilde mee helpen om andere vrouwen ook een kans op dit geluk te gunnen en melde me aan bij Moeders voor Moeders. De informatrice kwam langs en we deden samen nogmaals een zwangerschapstest. De uitslag was overduidelijk en ik was “goedgekeurd” als deelneemster. De flessen staan hier inmiddels en ik ben druk bezig met inzamelen. Het geeft me een heel goed gevoel dat ik dit zo kan doen voor andere vrouwen.

voetnoot: dit bericht is op verzoek anoniem geplaatst door de redactie.

Wil jij ook meedoen en andere vrouwen helpen meld je dan nu aan bij Moeders voor Moeders

Share this post

scroll to top