Zwanger of toch niet zwanger?

Ik ben zwanger! Ik weet het gewoon zeker!

Allerlei kwaaltjes die ik normaal niet voel maken me blij en zeker van mijn zaak.

Het is nog te vroeg voor een test dus ik moet nog even geduld opbrengen voor ik het echte bewijs in handen kan hebben.

In de dagen die volgen blijf ik zeker van mijn zaak al komt er af en toe een tikkeltje onzekerheid voorbij.

4 (!) dagen van te voren houdt ik het niet meer en doe een test. Ik houdt hem in het licht, in de schaduw, draai hem naar links en vervolgens naar rechts…Zie ik nu wat? Ik sloop de test nog een uit elkaar om het beter te kunnen bekijken (lees: turen)

Met een hoop fantasie denk ik toch dat er een lijntje staat. Mijn vertrouwen neemt weer toe en ik stel mezelf gerust met het feit dat ik toch weer véél te vroeg heb getest en het nog geen duidelijk streepje KAN zijn!

Een dag later (nee, ik ben geen ster in geduld) probeer ik het weer. Helaas wordt ik niets wijzer. Nu wordt ik wel wat minder zeker van mijn zaak. Bij onze vorige zwangerschap had ik met deze termijn echt al wel een streep die zonder turen zichtbaar was 🙁

Ik geef alle hoop op en test niet meer.

De NOD dag is aangebroken. ’s Morgens zie ik al wat tekenen dus weet dat het over is. Laat het dan nu maar doorzetten want dan kunnen we snel door. De aankomende cyclus worden er namelijk 2 cryo’s teruggeplaatst! (bij goede ontdooiing)

De volgende dag nog steeds nauwelijks iets te zien… Wat vreemd? Normaal gaat het bij mij nooit zo! Ergens voel ik weer hoop naar boven borrelen. Zou het dan misschien TOCH raak zijn?!

Ik besluit toch nog weer een testje te doen. (jaja, van mij worden ze rijk!)

Ik wordt weer totaal ontnuchterd als hij omowit blijkt te zijn…. Voor de laatste maal ebt alle hoop weg voor deze ronde.

De volgende ronde (met terugplaatsing cryo’s) wordt em zeker! We blijven positief!

Ik hou jullie op de hoogte!

 

Aline

Eigenaresse van http://tweedehandsbabykleding.luondo.nl/

Babykleding als nieuw voor lage prijzen!

Share this post

scroll to top