Home - Zwangerschap - Gratis voor zwangeren

Gratis leuk ‘Hoera, naar school!’ boekje

Alle bijzondere eerste momenten die je kind meemaakt als het voor het eerst naar school gaat, kun je nu samen vastleggen in het ‘Hoera naar school!’ boekje. De eerste schooldag, het eerste kringgesprek, het eerste rapport, het eerste schoolreisje: als je kind naar de basisschool gaat, levert dat heel wat feestelijke eerste keren op. Hoe gezellig is het om samen al die ervaringen te verwerken door ze bij te houden in dit vrolijke boekje. Tegelijkertijd creëer je ook een mooi document boordevol herinneringen voor later. Het gratis boekje kun je natuurlijk ook invullen samen met je kleinkind, neefje, nichtje of buurkinderen.

 

 

 

Foto: @UNICEF

Kijk hier verder om het boekje aan te vragen

NIEUW! Begin goed met een gratis rompertje van Zeeman!

Kersverse mama’s en papa’s met kindjes die in 2016 en 2017 zijn geboren, kunnen zich online aanmelden voor een gratis bio-rompertje t.w.v. € 2,49. Weinig moeite voor een leuk babycadeau!

Vraag hier het rompertje aan!

Volg hier gratis je zwangerschap van week tot week

Wil jij elke week op de hoogte gehouden worden van de voortgang van jouw zwangerschap? Dat kan! Babytjes.nl beschrijft iedere week hoe ver jouw zwangerschap gevorderd is. Leuke feitjes en weetjes die echt passen bij het aantal weken van je zwangerschap maken deze zwangerschapskalender tot een wekelijks leuk verhaal om helemaal op de hoogte te zijn van de groei van jouw kindje.

zwangerschapskalender van week tot week
Bekijk hier alle weken van je zwangerschap

Boekje van brandwondenstichting hoe je brandwonden bij je kindje kunt voorkomen

De Nederlandse Brandwonden Stichting wil brandwonden bij jonge kinderen voorkomen en is een voorlichtingscampagne gestart, waarbij jij als ouder preventie- en eerste hulp tips kunt ontvangen, afgestemd op de leeftijd van jouw kindje. Wil jij weten hoe je brandwonden kunt voorkomen bij jouw kindje?

Meld je dan aan voor de e-mailalerts van de Nederlandse Brandwonden Stichting en ontvang een gratis boekje met nuttige tips, afgestemd op de leeftijd en elke nieuwe ontwikkelingsfase van je kindje.

vraag hier het gratis boekje aan

Gratis Doula app om te helpen bij je bevalling

De Doula app is dé bevallingscoach die vrouwen door de bevalling heen coacht en puft. Begin 2014 werd de app in Nederland gelanceerd voor iPhone. Naast coaching tijdens en na de weeën bevat Doula ook verschillende soorten muziek, een weeëntimer met grafiek en een ademhalingbegeleidingsknop. Goed nieuws: de app breidt uit naar Android én is nu tevens beschikbaar in vijf extra talen: Engels, Spaans, Marokkaans, Turks en Duits.doula-app De Doula app loodst de vrouw en haar partner op een rustige en liefdevolle manier door de eerste uren van de bevalling. Vaak worden hoogzwangeren dan alleen gelaten door verloskundigen omdat het ‘toch nog niet zo ver’ is.

Klik hier voor meer info

Gratis probeerverpakking DryNites® luiers

Je kunt een gratis probeerverpakking aanvragen! Ook krijg je een kortingscoupon toegestuurd die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop van een pak DryNites®.
Je kunt alleen in Nederland aanvragen en zolang de voorraad strekt. Maximaal 1 probeerverpakking per DryNites variant per gezin/adres.

Klik hier voor aanvragen van DryNites® luiers

Gratis lid worden van de Bibliotheek met Boekstart

Je vindt er boeken en voorleestips om samen met je baby, dreumes en peuter te lezen. Ook vind je hier tips voor de ontwikkeling van je kind vanaf 2 maanden tot 4 jaar.

Veel ouders geloven niet dat het mogelijk is al aan baby’s voor te lezen en stellen dat uit tot hun kind twee of drie jaar oud is. Van den Berg vond dat BoekStart daarin verandering brengt. Onder invloed van het programma gaan meer ouders al vroeg voorlezen en dit stimuleert de taalontwikkeling. Van den Berg laat ook zien dat het belangrijk is BoekStart aan alle nieuwe ouders aan te bieden.

Als de baby vaak huilt en snel geïrriteerd is stellen veel ouders voorlezen uit, ook als ze zich van het grote belang van verbale interactie met de baby bewust zijn. Vooral deze baby’s profiteren ervan als hun ouders meedoen met BoekStart. Uit het onderzoek blijkt ook dat ouders van deze temperamentvolle kinderen meer dan andere ouders interesse tonen in BoekStart.

Lees er hier meer over

Kiekeboebox van PLUS supermarkt

De Kiekeboebox is een gratis doos vol handige producten die jij en je baby goed kunnen gebruiken. Spullen als luiers, voeding en babydoekjes, maar ook een lief knuffeldoekje, een informatief tijdschrift en nog veel meer.


Neem het originele geboortekaartje mee naar de PLUS supermarkt. Dan krijg je een gratis Kiekeboebox mee ter waarde van 40,00 euro!

Je ontvangt alleen een Kiekeboebox als je in het folderverspreidingsgebied van een PLUS supermarkt woont.
Je kunt het geboortekaartje van je baby tot uiterlijk een maand na de geboorte inleveren.

Klik hier voor meer informatie

Gratis cursus zwangerschapsgym voor tienermoeders in Amsterdam

De cursus zwangerschapsgym voor tienermoeders is altijd gratis bij rondomdegeboorte.nl

Voor de overige cursussen geldt dat je met een Stadspas bij rondomdegeboorte alle cursussen gratis kunt volgen.

Helaas hebben ze geen cursussen meer voor Nieuwe Nederlanders en Engelstalige cursussen.

Verder worden er nog wel themabijeenkomsten en workshops gegeven rondom ouderschap waar wel een bijdrage voor wordt gevraagd. Er zijn ziektekostenverzekeraars die bij een aanvullende verzekering (een deel) vergoeden. Informeer hiernaar bij je verzekering of kijk in je polis.

Speciale actie voor meerlingen

Het krijgen van een meerling is nog steeds heel bijzonder… ineens wordt je gezin uitgebreid met twee, drie of misschien nog wel meer kinderen. De meerlingenactie is speciaal bedoeld voor de nieuwbakken ouders van een meerling. Heb je recent een meerling gekregen?


Kijk dan eens op de website om verrast te worden met een aantal probeerverpakkingen van Peauline® Baby Badolie.

Gratis Mini Make-up workshop

gezichtsbehandeling zwangere vrouw Babytjes.nl heeft in samenwerking met Ariane Inden een kennismakings arrangement samengesteld. Ben je benieuwd hoe je jezelf het mooiste op kunt maken? Op vertoon van dit bericht krijg je een gratis mini make-up workshop ( 30-45 minuten) voor 1 persoon t.w.v. € 27,50 cadeau. Je voelt je daarna weer helemaal glamourous. Maximaal 1 persoon per afspraak.

Meer informatie over Ariane Inden en hun beauty producten vind je hier

Bovenstaande aanbieding is geldig op basis van beschikbaarheid, niet in combinatie met cadeaubonnen en andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor geld op vertoon van een uitdraai van deze mailing of internetpagina van dit bericht. Uitsluitend geldig in de Ariane Inden pilotstores.

Gratis babycadeaudoos C1000

C1000 cadeaudoos Bent u de gelukkige ouders van een pasgeboren baby? Van harte gefeliciteerd! Dan staat er bij C1000 een goedgevulde Babycadeaudoos voor u klaar. Deze doos bevat 20 producten voor moeder en kind ter waarde van 25 euro. U kunt de babycadeaudoos gratis afhalen bij de dichtstbijzijnde C1000 tegen inlevering van het geboortekaartje (niet ouder dan 2 maanden) en een kopie van uw legitimatiebewijs. Geen geboortekaartje? Neem dan een kopie van de geboorteakte mee.

Gratis kaarten verzenden

Wanneer je pas zwanger bent is het natuurlijk altijd leuk om je familie en vrienden op een originele manier dit prachtige nieuws te vertellen. Om je daarbij te helpen hebben we een aantal sites voor je bij elkaar gezocht waar je gratis e-Cards kunt verzenden om je babytje aan te kondigen.

De gratis kaarten van Kaartenhuis vind je hier. Maar ook Hallmark heeft een aantal hele leuke gratis kaarten, je vind ze door hier te klikken. Tot slot kun je nog hier kijken want ook Kaartcentrum heeft een aantal zwangerschapskaarten.


Fontys biedt zwangeren gratis echo

Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven is naarstig op zoek naar zwangere vrijwilligers voor de cursisten van de cursus Echografie. Iedereen die graag een gratis echo wil laten maken van haar kindje kan zich aanmelden bij de hogeschool aan de Fliednerstraat in Eindhoven. Iedereen die zich aanmeldt als vrijwilligster mag maximaal twee familieleden meebrengen tijdens het onderzoek. Alvorens de cursisten aan de slag gaan, zal een praktijkdocent de zwangere screenen. Vervolgens gaan verschillende studenten echo's maken. Zij krijgen meestal een opdracht en kunnen daarom geen volledig echo-onderzoek uitvoeren. De echo heeft dan ook geen diagnostische waarde en is alleen bedoeld voor scholingsdoeleinden. Wel zullen er leuke plaatjes van het ongeboren kind gemaakt worden en krijgt elke vrouw na afloop een presentje mee. Het is ook mogelijk verschillende keren als vrijwilliger te fungeren.
Kijk hier voor meer info over de gratis echo

Gratis proefpakketje van Alldays aanvragen

Bij Alldays kun je als je zwanger bent of als je net een baby hebt gekregen een proefpakketje aanvragen. Zo kun je zelf ervaren hoe deze nieuwe producten bevallen. Vraag hier het pakketje aan op alldays.nl

Gevulde tas bij Kruidvat speciaal voor zwangeren

baby en mama tas kruidvat Bij kruidvat ontvang je waardebonnen voor gratis leuke en handige producten die heel goed van pas gaan komen voor je babyuitzet. Zo hebben ze speciaal voor zwangeren de Baby & Mama tas ontworpen. De supervrolijke tas heeft een praktisch formaat. Om het plezier van Jouw tas te vergroten, kun jij ‘m vullen met de andere GRATIS producten: een pak met 18 Kruidvat Newborn luiers, een Kruidvat BPA-vrije zuigfles (250 ml) en Kruidvat zinkzalf (100 ml). Klik hier om naar de website te gaan.

Gratis cadeaupakket van Baby-Dump

Ben je zwanger? Of ken je iemand die zwanger is? Vraag dan de superdikke brochure aan, vol handige tips, ideeën en talloze unieke aanbiedingen. Dan ontvang je namelijk ook nog eens een cadeaupakket! Boordevol handige en leuke spulletjes voor je baby! Dus, wil jij ook een gratis cadeaupakket van Baby-Dump klik dan hier

GRATIS Etos mama en babyboek

Etos Mama en Baby Ben je zwanger? Kom dan naar je Etos-winkel en neem het gratis mama en babyboek mee. Het staat boordevol informatie die je als zwangere vrouw of jongere ouder niet wilt missen.

Klik hier voor meer informatie...

Het laatste nieuws op het gebied van zwangerschap en baby's

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies