Femtech bedrijf Elvie lanceert nieuwe elektrische borstkolf

Het gezondheids- en wellnessmerk Elvie, de maker van de bekroonde Elvie Pump, heeft een nieuwe handsfree en elektrische borstkolf gelanceerd. De Elvie Stride (enkel: € 199, dubbel: € 349) is een krachtig, ultra-stil, lichtgewicht kolfapparaat dat past onder de kleding, comfortabel is in de bh en waar je gemakkelijk in beweegt. Zonder beperkende oplaad-draden kunnen moeders gemakkelijk kolven zonder afbreuk te doen aan de kolf-prestaties.  

Lees verder...

Het Nederlandse kinderwagenmerk Mutsy komt terug op de markt

Het Nederlandse kinderwagenmerk Mutsy komt terug op de markt. Het in 1937 opgerichte bedrijf, dat haar activiteiten medio vorig jaar moest staken, is overgenomen door de Utrechtse mobiliteitsspecialist Popal Mobility Group (PMG). Mutsy is geliefd om haar iconische modellen met Z-vormig frame, slimme wielen en solide constructie. PMG heeft aangekondigd om aanvullend op de bestaande collectie met een aantal nieuwe modellen te komen.

Lees verder...

De leukste uitnodiging voor uw babyshower of geboorte

Bent u van plan om binnenkort uitnodigingen te maken voor een babyshower of geboorte? Zorg dat u dan weet wanneer u het wilt vieren. Overleg vooraf al met uw dierbaren wanneer iedereen kan. Vaak zijn er ook vriendinnen of familieleden die willen helpen met het organiseren. Wel zo handig als u hoogzwanger bent of net bent bevallen.

Lees verder...

Trendy geboortekaartjes in bijzondere vormen

Bij Koningkaart kun je kiezen uit talloze hippe geboortekaartjes in allerlei stijlen en kleuren. En wanneer je een ontwerp hebt gezien dat je aanspreekt, dan kun je deze ook nog volledig personaliseren.

Lees verder...

Goede schildklierfunctie moeder essentieel voor ontwikkeling ongeboren kind

Meer dan 302.400 vrouwen in de leeftijdscategorie 15-64 jaar hebben namelijk een schildklieraandoening (RIVM). Een groot deel daarvan bevindt zich dus in de zogenoemde ‘vruchtbare’ leeftijd. Maar wat velen niet weten is dat een goede schildklierfunctie essentieel is voor de bevruchting, een ongecompliceerde zwangerschap en een goede ontwikkeling van het ongeboren kind.

Lees verder...

Hoe zit het met sporten tijdens de zwangerschap?

Als je zwanger raakt, verandert er veel in je dagelijks leven. Zo ook bij het sporten, want intensieve krachttrainingen zullen er even niet meer voor je in zitten. Waarschijnlijk wil je nog wel fit blijven de komende maanden, maar weet je niet welke oefeningen wel en niet kunnen? Om je op weg te helpen vind je hieronder de antwoorden op een aantal vragen, zodat je tijdens je zwangerschap op een gezonde manier kan blijven bewegen.

Lees verder...

Wat te doen als jouw kind niet wakker wordt van de plaswekker?

Sommige kinderen zijn binnen de kortste keren zindelijk, terwijl het bij anderen lang duurt voordat ze niet meer in hun broek of bed plassen. Als jouw kind nog geregeld een ongelukje heeft, zorgt dit vast en zeker voor de nodige frustraties. Mogelijk heb je wel een plaswekker gekocht om bedplassen tegen te gaan.

Lees verder...