Home - Zwangerschap - Nieuwsbrief zwangerschap

Nieuwsbrief over jouw zwangerschap

Wil jij elke week op de hoogte gehouden worden van de voortgang van jouw zwangerschap? Dat kan! De gratis Babytjes nieuwsbrief beschrijft iedere week hoe ver jouw zwangerschap gevorderd is. Leuke feitjes en weetjes die echt passen bij het aantal weken van je zwangerschap maken onze nieuwsbrief tot een wekelijks leuk verhaal om helemaal op de hoogte te zijn van de groei van jouw kindje.

Bij je inschrijving geef je aan hoeveel weken je zwanger bent en vervolgens ontvang je iedere week van ons de gratis nieuwsbrief die speciaal op de duur van jouw zwangerschap is afgestemd.

Een paar reacties van onze nieuwsbrieflezeressen:

"Beste Carla, omdat ik ben bevallen van onze dochter Juul heb ik mezelf uitgeschreven voor de zwangerschapsnieuwsbrief. Heb er tijdens mijn zwangerschap veel aan gehad. Er zijn veel nieuwsbrieven maar deze vond ik echt leuk! Bedankt daarvoor."

"Ik wou even laten weten dat onze dochter is geboren! Ook wil ik jullie heel erg bedanken voor de informatieve emails die ik elke week getrouw heb gelezen! Ik heb veel aan de emails en stickers gehad! Heel erg bedankt! Bij een volgende zwangerschap wordt ik zeker weer lid van babytjes.nl."

"Vorige week heb ik een aanmelding voor de nieuwsbrief gedaan voor onze ene dochter (helft van tweeling) en deze week komt onze andere dochter vertellen dat ze zwanger is, is dit geen groot nieuws! Ook zou ik voor onze 2e dochter graag willen dat zij de nieuwsbrief ontvangt en het stickervel, echt te gek ik heb de stickers bij mijn andere dochter gezien, ze was er heel blij mee en ze wist niet dat ik haar aangemeld had."

"Indien mogelijk zou ik graag de weeknieuwsbrief willen aanpassen van week. Wij hadden gister onze eerste echo en bleken al wat verder dan verwacht, ik vind de mailing erg leuk, maar wil natuurlijk graag dat hij aansluit bij mijn zwangerschap."

Je kunt onze weekelijkse nieuwsbrieven online lezen in de afdeling zwanger.Disclaimer nieuwsbrieven Babytjes.nl

babytjes.nl All rights reserved.

De informatie in de nieuwsbrieven van Babytjes.nl is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Neem beslissingen of acties in verband met je zwangerschap altijd in overleg met je verloskundige.

Babytjes.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden in de in deze nieuwsbrieven geboden informatie.

Aan de informatie in onze nieuwsbrieven kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies