Home - Baby - Snoozebaby

Het ontstaan van Snoozebaby

Snoozebaby ontkiemde zonder dat iemand ervan wist. Zelfs uitvinder Marleen Rameckers was zich lang van niets bewust. Toch groeide Snoozebaby met de komst van haar eerste kindje stilletjes door. ‘Onze kleine jongen was vaak moeilijk te troosten. Totdat we merkten dat de zachte materialen van labels aan knuffels en kleding rustgevend werkten. Door met zijn vingertjes aan de labeltjes te voelen werd hij rustig en ontspannen. Niet alleen als hij moest slapen, ook als hij wakker was. Het effect van de labels was echt opvallend.”

Wonderlijke vinding met labeltjes

Een wonderlijke vinding, maar waar koop je iets met allemaal labeltjes eraan? Nergens. Aan haar eigen keukentafel knipte Marleen haar eerste knuffeldoekjes en maakte er allerlei labels aan. Opnieuw beschuit met muisjes: Snoozebaby was geboren. Na een uitgebreid marktonderzoek in 2005 lagen de eerste producten binnen één jaar in de winkel. Na de knuffeldoekjes volgde een hele range aan ultrazachte producten met een hoog ik-wil-je-aanraken-gehalte. En ook vandaag wordt er weer met veel plezier gewerkt aan het ontwerp van de volgende producten. Frisse dessins, de fijnste stoffen en natuurlijk alles voorzien van de labeltjes waar alles ooit mee begon.

Het laatste nieuws op het gebied van zwangerschap en baby's

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en Bea Budai - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies