Home - Zwangerschap - Verloskundigen in de spotlight

verloskundigenVerloskundigepraktijk "De 9 maanden"

Ben je zwanger of heb je een kinderwens en ben je woonachtig in Harderwijk en omgeving? Dan hopen wij je te mogen verwelkomen in onze praktijk.

Verloskundigenpraktijk "De 9 Maanden" is een kleine praktijk, die staat voor professionele, persoonlijke zorg aan aanstaande ouders tijdens één van de mooiste periodes in hun leven.
Daarnaast vinden wij het belangrijk om veel aandacht en tijd te hebben voor onze cliënten. En dat kan ook omdat "de 9 maanden" slechts uit twee enthousiaste verloskundigen bestaat. Zo kunnen er vertrouwensrelaties ontstaan van waaruit een optimale begeleiding geboden kan worden. Dat is de sterke kant van "de 9 maanden"

Wij begeleiden de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We hopen mede door middel van onze begeleiding dat onze cliënten met een goed gevoel op deze bijzondere periode terug kijken. Ons streven is, voor zover het toelaat, ieder in zijn of haar waarde te laten en aan ieders wensen te voldoen.

Graag tot ziens in onze praktijk www.de9maanden.nl

Circe Ouwerkerk-van Anrooij
Ellen Willemsen-Slegt

verloskundigePraktijk La Fuente

Ik ben Jooske van Rijssel, vroedvrouw sinds 2000 en sinds 2003 heb ik mijn eigen praktijk in Arnhem. Ik werk landelijk met als specialisatie de begeleiding van bevallingen in water. Ik ben mijn eigen praktijk gestart omdat ik merkte dat mijn manier van werken niet meer paste in een reguliere groepspraktijk. Ik benader de zwangere en haar partner als geheel, bekijk de specifieke behoeften van elk stel op zich. Voor iedereen spelen er andere dingen. En als je zwanger bent, of je partner is zwanger, komen er bij iedereen verschillende dingen boven.

Bij de een gaat het over het aanstaande ouderschap, de nieuwe rollen of blijdschap over de aanstaande baby. Bij de ander gaat het over de levensfase waar ze nu in staan, de relatie, angsten of trauma's van vroeger die boven komen, seksualiteit, enzovoort. Het kan heel fijn zijn als er ruimte en tijd is om alle gevoelens die boven komen tijdens deze intense periode te ervaren en te bespreken.

Ik neem ruim de tijd voor elke zwangerschapscontrole, waardoor er veel tijd is om elkaar te leren kennen en plek te maken voor de gevoelens die boven komen. Tijdens de bevalling neem ik ruim de tijd om het proces van bevallen en geboorte in rust te laten gebeuren. Door in je bevalling te duiken kun je als vrouw jezelf beter leren kennen en ervaren wat er allemaal bij je leeft. Je kunt je kracht en je kwetsbaarheid voelen, je vrouw-zijn. Je ziet waar je nu staat in je leven en kunt daar na de bevalling verder mee. Hoe de bevalling ook loopt. Mijn praktijk heeft ruime ervaring met bevallen in water.

Zelf heb ik 2 dochters van 4 en 7 jaar. Door hen heb ik ervaren hoeveel er boven komt als je zwanger bent, bevalt en moeder bent. En ik dacht; waarom heb ik hier nooit iets over geleerd tijdens mijn vroedvrouw opleiding? Ik zag toen pas hoe groots het hele proces van zwangerschap en moederschap is. Mijn kinderen zijn de spiegels van mijn ziel. Ze laten me de liefde voelen en confronteren me met mijn eigen gevoelens.

In 2008 heb ik de beroepsopleiding tot spiritueel werker afgerond. Door deze opleiding ben ik veel van mezelf tegen gekomen. Ik ben gaan zien hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Daardoor kan ik ook plek maken voor aanstaande ouders.

Het nieuwe leven is een prachtig geschenk voor vader, moeder en kind! Voor meer informatie:

I: www.praktijklafuente.nl

E: info@praktijklafuente.nl

T: 06-16602316

Het laatste nieuws op het gebied van zwangerschap en baby's

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies