Home - Zwangerschap - Zwangerschap Stickervel

Plak deze zwangerschap stickers in je agenda of op de kalender

Voorbeeld stickertje nieuwsbrieven welkomstkado Wil jij precies in je agenda bijhouden hoeveel weken je zwanger bent? Dan hebben wij voor jou een hele handige oplossing! Natuurlijk weet jij precies hoeveel weken je op dit moment zwanger bent.... maar weet je ook als je een weekendje in je agenda aan het plannen bent hoeveel weken je dán zwanger bent? Precies, dat is nog niet zo makkelijk bij te houden in je hoofd. Daarom hebben wij voor jou een superleuk stickervel ontworpen met de leuke illustraties van onze website. De zelfklevende stickertjes van 30 x 38 mm lopen van week 11 tot en met week 40 van de zwangerschap en er staat naast het weeknummer tevens op hoe lang en zwaar je baby op dat moment is. Uiteraard gaan we daarbij uit van gemiddelden op basis van Nederlandse zwangerschappen. Plak de stickers op de juiste dagen van de week in je agenda of op de kalender en je ziet bij het plannen van afspraken altijd precies hoe lang je op dat moment zwanger bent.

Ook heel leuk natuurlijk om samen met een broertje of zusje elke week een stickertje op de kalender te plakken om bij te houden wanneer het nieuwe broertje of zusje geboren wordt.

Hoe kun je het zwangerschap stickervel bestellen?

Als je dit stickervel wilt bestellen maak dan volgens onderstaand tabelletje het bedrag over naar:

IBAN: NL34 INGB 0006 0486 19
BIC: INGBNL2A

t.n.v. Freddo Webvertising te Fluitenberg.

Vermeld duidelijk je adresgegevens bij de mededelingen van de betaling.

Aantal Bedrag in € incl. BTW en verzendkosten
1 1,50
2 2,50
3 3,50
4 4,50
5 5,50
etc.. elk extra vel kost € 1,- (bijv: 10 vellen € 10,50, 16 vel € 16,50)

Zodra je betaling door ons is ontvangen sturen wij je het(de) zwangerschap stickervel(len) via de post toe in een blanco gesloten envelop. Om je bestelling zo vlot mogelijk af te handelen is het handig als je de betalingsgegevens ook even mailt naar freddowebvertising@gmail.com We controleren dan even extra of je betaling is ontvangen en verzenden dan direct.


Handig voor moeder, vader, opa/oma, zus of vriendin

Je hele familie en vriendenkring leeft natuurlijk met jouw zwangerschap mee en je zou je familie bij het vertellen dat je zwanger bent ook kunnen verrassen met zo'n leuk stickervel. Vergeet je partner steeds hoe lang je zwanger bent? Verras hem door zijn agenda vol te plakken.... dat vergeet hij dus nooit weer. Oma's en Opa's zullen het prachtig vinden om zo betrokken te zijn bij jouw zwangerschap.

Hieronder vind je een lage resolutie afbeelding van een deel van het stickervel. Het echte stickervel wordt in hoge resolutie afgedrukt.Hoe ziet het stickervel er uit?

De stickers worden in hoge resolutie kleurendruk afgedrukt op een A5 stickervel. Op één vel staan stickers van week 11 t/m 40 geprint.

De stickertjes zelf zijn ca. 21 x 38 mm groot.

Leuke agenda stickers voortgang zwangerschap

Privacy

Jouw gegevens worden door ons alleen gebruikt om het stickervel toe te zenden.

Jouw mail- en adresgegevens zullen door ons nooit aan derden ter beschikking gesteld worden tenzij dat nodig is om je een bij verlotingen gewonnen prijs toe te zenden.

Banner 125x125

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies