Home - Zwangerschap - Zwangerschapscalculator

De zwangerschapscalculator is voor de volgende berekeningen te gebruiken:

Hoe kun je de ZwangerschapsCalculator gebruiken

Voer de eerste dag van je laatste menstruatie in en tevens het aantal dagen dat je menstruatiecyclus meestal duurt. Klik op de "Bereken" knop. De overige berekeningen zijn optioneel en kun je desgewenst gebruiken.

Gemiddeld duurt een menstruatiecyclus 28 dagen maar het kan varieren van 22 tot 44 dagen. De ZwangerschapsCalculator houdt rekening met de ingevulde cyclusduur bij het berekenen van de datum waarop je uitgerekend bent en de bevruchtingsdatum.

Wat was de eerste dag van je laatste menstruatie?

   

Aantal dagen van je menstruatiecyclus

Vermoedelijke bevruchtingsdatum:

Einde eerste trimester (12 weken):

Einde tweede trimester (27 weken):

Je uitgerekende datum (40 weken):

Aantal weken zwanger:

Hoeveel weken ben je zwanger op de opgegeven datum?

Aantal weken zwanger:

Op welke dag ben je het opgegeven aantal weken zwanger?

Aantal weken:

Berekende datum:

Wat is de vermoedelijke bevruchtingsdatum met deze gegeven bevallingsdatum

Berekende bevruchtingsdatum:


Ook iedere week onze nieuwsbrief ontvangen?

Lijkt het je leuk om jouw zwangerschap van week tot week te volgen middels een wekelijkse zwangerschaps-nieuwsbrief ? Klik dan hier voor meer informatie over onze nieuwsbrief. Direct aanmelden kan via deze link, je ontvangt dan iedere week onze nieuwsbrief met tips, nieuwtjes, zwangerschaps ervaringen en adviezen die precies passen bij de duur van jouw zwangerschap.

Lief Leuk & Eigen Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Hoera! Zwanger. Nu zoek je natuurlijk het mooiste kaartje om jullie kindje straks aan te kondigen. Bij Lief Leuk & Eigen hebben ze een grote collectie geboortekaartjes van de leukste designers. Alle ontwerpen zijn uniek. Daarnaast vind je hier ook een collectie So Special, deze kaartjes zijn extra bijzonder op Oud Hollands papier, karton of kraft met hippe designs. Kijk snel voor alle geboortekaartjes!

 

Banner 125x125 Noppies positiekleding

Copyright Babytjes.nl - webdesign Freddo.nl en beabudai.nl - Informatie: webc@babytjes.nl - Disclaimer, Privacy en Cookies