Je wilt enkel het beste van het beste voor je eigen baby in huis halen. En dat uit zich op verschillende vlakken. Denk daarbij aan een fijne kinderwagen, de leukste setjes kleding en een babykamer die van alle gemakken is voorzien. Het opmaken van het bedje met een fijn kinderdekbedovertrek staat daardoor vast en zeker op je eigen to-do lijstje. Wat het beste is om te kopen voor je baby, lees je in dit blog. Laat het shoppen dus maar snel beginnen!

Gebruik tijdens de eerste maanden alleen een dun lakentje voor je baby

De eerste maanden met je baby zijn natuurlijk enorm wennen. Jullie moeten elkaar écht leren kennen, je moet zelf wennen aan een nieuw ritme en je leven eigenlijk helemaal opnieuw in gaan delen. Het is daarom ook meer dan logisch dat je voor een hoop vragen komt te staan. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van de opvoeding, maar ook de kleinere dingen. Denk daarbij aan hoe je kindje zo fijn mogelijk kan slapen. In de eerste maanden kun je je kindje lekker instoppen onder een dun lakentje. Hier zijn dus ook speciale maten voor, gemaakt voor bijvoorbeeld een wiegje of een co-sleeper.

Gebruik tijdens de eerste maanden alleen een dun lakentje voor je baby

Gaat je baby draaien? Leg je kindje in een slaapzak op het opgemaakte bedje

Na een paar maanden ontdekt je baby maar al te graag de wereld. Het zicht verbetert, je kindje kan al beter tegen alle prikkels van buitenaf en reageert op jou als vader of moeder. Het omrollen en draaien komt dan al snel om de hoek kijken. Het is dan de hoogste tijd om het bedje daarop aan te passen. Trek voor het slapen gaan een slaapzakje aan en laat je baby op een opgemaakt bedje slapen. Hierdoor voorkom je dat je kindje kan stikken tijdens het slapen.

De leukste stofjes voor de babykamer shop je eenvoudig en snel online

Is het de hoogste tijd om het kamertje van je baby een upgrade te geven? Het leukste, fijnste en mooiste beddengoed shop je eenvoudig en snel online. En is je kindje al wat ouder? Overweeg dan meteen om over te stappen op een 4 seizoenen dekbed. Dit is een van de meest praktische investeringen die je maar kunt doen. Voor iedere smaak en voor zowel meisjes als jongens is er altijd meer dan genoeg aanbod om uit te kiezen.