Als moeder wil je ervoor zorgen dat je baby het zo goed mogelijk heeft. Vergeet echter niet jezelf mee te nemen in deze kwestie! Anders kun je niet goed voor je kleine zorgen. In deze blog bespreken we daarom wat handige accessoires die zowel voor moeders als baby’s van pas komen zodat je als moeder goed voorbereid op pad kunt gaan.

Een zwangerschapskussen

In de eerste plaats is een zwangerschapskussen een must om te halen als moeder. Voor je kleine is het voordeel dat het door jouw juiste houding de bevalling kan vergemakkelijken. Maar ook voor jezelf is dit kussen een verademing tijdens de zwangerschap. Hoe dit komt? Zwangerschapskwaaltjes worden een stuk minder intensief. Denk dan met name aan rugpijn en bekkeninstabiliteit. Het resultaat? Je hebt minder vaak last van nachten waarbij je niet in slaap kan vallen!

Draagzakken

Als moeder heb je niet altijd je handen vrij. Draagzakken bieden dé oplossing om toch van die kostbare momenten met je baby te genieten, terwijl je ook nog eens productief kan zijn. Het mooie van een draagzak is dat het je kleintje dicht bij je houdt, waardoor ze zich veilig en geborgen voelen – precies wat ze nodig hebben. En jij? Jij krijgt de vrijheid om door te gaan met je dagelijkse bezigheden zonder in te boeten op comfort. Hierdoor kun je ook nog eens extra quality time doorbrengen met je baby!

Luiertassen

Luiertassen

Een onmisbaar accessoire voor elke moeder is zonder twijfel de luiertas. Maar laten we het ‘tas’ gedeelte even buiten beschouwing laten, want moderne luiertassen zijn zoveel meer dan dat. Ze zijn de handige assistent voor ouders. Met genoeg vakjes, zakjes en ruimte om alles wat je kleine nodig heeft – van luiers tot doekjes, reservekleding, en natuurlijk die onmisbare knuffel – stijlvol en georganiseerd mee te nemen. En het mooiste hieraan? Ze zien er tegenwoordig zó goed uit dat je bijna vergeet dat het een luiertas is. Op deze manier geniet jij van het moederschap zonder dat het je stijlvoorkeuren in de weg staat.

Babyfoons

Als ouder wil je het liefst geen moment missen van je kleintje, maar je kunt nu eenmaal niet altijd in dezelfde kamer zijn. Hier komen babyfoons om de hoek kijken! Ze zijn jouw ogen en oren wanneer jij ze ergens anders nodig hebt. De technologie is inmiddels zó geavanceerd dat veel babyfoons niet alleen geluid, maar ook beeld doorsturen, en sommige zelfs de temperatuur in de babykamer monitoren. En dan hebben we het nog niet eens over de modellen met slaapliedjes, nachtlampjes, of zelfs de mogelijkheid om tegen je baby te praten op afstand! Als je dus even de handen vrij wilt hebben, dan is een babyfoon onmisbaar.